Lennings ab, den förmedlande länken mellan köpare och säljare  


Som en fristående, oberoende mäklarbyrå kan vi arbeta helt på dina villkor och erbjuda samarbete med alla bankerna. Det är också därför vi har möjlighet att ge dig en mer personlig service inför ditt stora beslut.
Efter 60 år är vi ett väletablerat och hårt arbetande företag som garanterar dig stor kunskap inom fastighetsförmedling, värdering och juridik. Vi ger dig tryggheten du behöver för att kunna genomföra ditt livs, kanske största, affär. Välkommen till oss!

Ska du sälja?
Varje försäljningsuppdrag är unikt. Det kräver en engagerad och kunnig mäklare som är väl förtrogen med sin fastighetsmarknad, vilket gör att du får rätt pris för din fastighet.
Vi på Lennings ab är fri från banker, försäkringsbolag och andra bindningar så att ditt intresse alltid kan sättas i centrum. Vi arbetar helt på dina villkor och kan nå ut till en stor kundkrets.
Vi har också stor kunskap i marknadsföring och utveckling, allt för att din fastighetsaffär ska bli lyckad.

Ska du Köpa?

Vi har stor erfarenhet av vad som krävs för att du som köpare skall bli nöjd. Den kunskapen och hjälpen ingår alltid när du är intresserad av en fastighet vi fått förtroendet att förmedla. Vi har ett etablerat kontaktnät med banker, ekonomiska rådgivare, värderingsmän, besiktningsmän och andra som hjälper dig på vägen, till ditt nya boende.